Här hittar du information om olika företag som vi på Bager’s har glädjen att kunna samarbeta med

Vi har haft turen att hitta kvarnar som kan hantera mindre mängder spannmål samtidigt som de garanterar hög kvalitet och god hygien: Orga Kvarn i Skärbläcka, Östergötland, samt Berte Qvarn i halländska Slöinge.

De äldsta delarna av Orga kvarn består av stockar från den ursprungliga 1700-talskvarnen. Här finns även en Stenkvarn från 1800-talet. Det är hos Orga som vårt stenmalda fullkornsmjöl blir till.

Orga kvarn

Den första mjölsäcken lämnade Berte Qvarn vid Suseån så tidigt som år 1569, så här kan vi också tala om långa traditioner och ett anrikt företag

Berte Qvarn


Det går inte att odla samma gröda i samma jord hur länge som helst, man måste växla. Hösten 2019 inledde Bager’s ett samarbete med Skarhults gods i Eslöv. Tillsammans arbetar vi för att ta fram kultursorter som ölandsvete, speltvete m.m.

Jordbruket på Skarhult


Bondens Skafferi i Åhus säljer och distribuerar skånska råvaror av hög kvalitet. Redan från starten har de hjälpt oss att nå ut med vårt mjöl till restauranger och butiker.

Bondens Skafferi


Pax Brygghus i lilla skånska Flyinge lanserade sitt första öl på Systembolaget vid årsskiftet 2017/18. Sommaren 2020 skapades här det första veteölet baserat på Bager’s ölandsvetemalt. Oj så gott!

Pax Brygghus

Sofia från Bager’s provsmakar Pax amerikanska veteöl.

Sofia från Bager’s provsmakar Pax amerikanska veteöl.